Pop

This is LOVSKI

Met zijn exotische surf-sound en eindeloze energie, strikt Balkan producer This is LOVSKI op zijn single Nomansland niemand minder dan Kaleta (Fela Kuti).


Voor de afgelopen 6 jaar heeft Lovski op de grotere Europese festivals (incl. Lowlands en Sziget) gestaan met zijn Balkan act Project Rakija. Zoekende naar zijn eigen meest authentieke, dansbare sound experimenteerde hij met urban stijlen, reggae ritmes en krachtige analoge synths. En in de zomer van 2018 besloot hij daarom te stoppen met Project Rakija om al zijn energie te stoppen in een nieuwe wereld waarin hij het geluid van Zuid-Oost Europa met zijn producties kon combineren. This is Lovski was geboren.

Lovski zoekt wereldwijd zijn sound

LOVSKI strikt Kaleta voor Nomansland

this_is_lovski

Lees meer

Op de nieuwe EP Party in Nomansland brengt This is LOVSKI de afrobeat dichter bij dan ooit. Hij bracht al de single Living On A Bubble uit waar Soca-star Wetty Beatz voor een perfecte tropische blende zorgde. Op de EP staat ook een collab met Kaleta (bekend van Fela Kuti, King Sunny Ade, Lauryn Hill, Majek Fashek). Een samenwerking om trots op te zijn.

This is Lovski