Folk

Gregory Ackerman

Gregory Ackerman is een songwriter en multi-instrumentalist uit Los Angeles. Zijn muziek klinkt als de zonnige kust waar hij vandaan komt; indie-folk met een flinke dosis nostalgie. Hij schrijft over opgroeien, familie en samenzijn, wat vertaald wordt door zijn vaardige gitaarspel en harmonieuze zang melodie├źn.


Ackerman is geboren in South Pasadena, maar zodra het kon zocht hij de scene van Los Angeles op. Hij vond zijn weg als muzikant, en maakte vele meters als singer-songwriter. Toch verloor hij nooit de connectie met zijn jeugd, en vertaald hij de gevoelens van ouder worden in prachtige indie-folk, waarin iedereen zich kan herkennen.

Een nieuwe start voor Gregory Ackerman

Gregory Ackerman gaat verder met Polymoon

Gregoryackermanmusic

Lees meer

De Amerikaanse singer-songwriter Gregory Ackerman zet zijn samenwerking voort op Nederlandse bodem. Ondanks de grote afstand is Ackerman geen onbekende meer in de Nederlandse muziekscene. Hij speelde eerder al live met Judy Blank en Mitch Rivers. See You Better is een onderkoelde ballad en staat met trots in de Spotify playlists Route Americana en Acoustic Winter. Een mooie start.

Gregory Ackerman