Pop

Mitch Rivers

Verleg je grenzen en raak verdwaald in Mitch River's, zwoele, zachte en kleurrijke melodie├źn. De multi-instrumentalist combineert een rootsy klank met frisse R&B, pop en soul, en nodigt de luisteraar uit om hem te vergezellen op een kleurrijke reis naar liefde en zelf-acceptatie.


Rivers is geen vreemde in de Nederlandse muziek scene. Na zijn succes met zijn vorige album "Restless Soul, Heartless City", maakt Rivers zich op om nieuwe muziek uit te brengen, waarbij de focus verschuift naar acceptatie en liefde voor zichzelf en elkaar. Hij gebruikt opbeurende soul, R&B en aanstekelijke, dansbare hooks als een venster op zijn ziel en zijn eigen reis naar vrede. Het maakt niet uit wie je bent, iedereen verdient het om zichzelf te vinden en lief te hebben. Dat is waar Mitch Rivers voor staat, en wat hij hoopt te inspireren in de harten van iedereen die luistert.

Mitch Rivers is terug met een nieuw geluid

Nieuwe single Mitch Rivers

mitchriversofficial

Lees meer

Mitch Rivers is na 4 jaar terug met de vlijmscherpe single Down The River. Een gospel song waarin Mitch het leven aanbidt en je daarbij graag meeneemt. De song werd al toegevoegd aan de penguin radio lijst en wordt nu gedraaid op Stenders XXL. Met een mooie positie in de impact volle Stay Tuned lijst van Spotify verovert Mitch langzaam zijn plek.

Mitch Rivers

Mitch Rivers is terug met een vlijmscherpe in-house productie


Mitch Rivers is geen onbekende meer in de industrie; met zijn nieuwe sound nemen we daarom echt de tijd. Down The River is de aanzet tot dit nieuwe geluid en staat momenteel in de grotere playlists.

Lees Meer