Rising star en pianist Challem scoort streaming-hit met Settle & Decor

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  Door in detail betrokken te zijn gedurende de hele campagne, zijn we vanaf de debuutsingle met succes aan het toewerken naar honderduizenden luisteraars per maand.

 • 2

  Pers & Radio

  Challem is gedurende de campagne verscheidene keren op bezoek geweest bij NPO Radio 1 & 4. Ook Calm Radio, Classic NL, en Luister Magazine besteden aandacht aan de releases.

 • 3

  Streaming

  De releases zijn met succes geactiveerd op o.a. Spotify, Apple, Amazon, Deezer en YouTube. Een strategie, waarbij we hebben geoptimaliseerd, en geactiveerd.

 • 4

  Productie

  Achter de schermen kon Challem in alle rust werken aan zijn nieuwe album. In samenwerking met de Studio staan verscheidene producties op stapel.

"

“I couldn’t have had this start of my carreer without the help of Télès Music. They changed the way I present myself for the better”

Challem

Joachim van Marrewijk

Challem in Spanje

Sophie debuteert met eerste singles in het Nederlands

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  Met Sophie zijn we betrokken van creatie tot exploitatie. Door deze aanpak kunnen we anticiperen op de markt en langzaam het fundament voor de releases vastleggen.

 • 2

  Content

  In samenwerking met 27Tapes is er een official video opgenomen. Content dat voor de online exposure van essentieel belang is geweest. De studio biedt een basis in het schrijfproces.

 • 3

  Streaming

  Stap voor stap hopen we meer mensen te bereiken en de schoonheid van deze nummers over te brengen. Door de continue support van streaming-diensten reikt de muziek van Sophie steeds verder.

 • 4

  Productie

  Door de samenwerking met de Studio kunnen we met zorg anticiperen binnen de creatieve grenzen van het project. De productie en timing van de songs zijn perfect afgestemd op het doel.

"

"De samenwerking met Polymoon is als een extra bandlid"

Sophie van Schaick

Sophie

Sophie in de Studio

Van productie tot exploitatie met succes samengewerkt

Behaalde resultaten

 • 1

  Strategie

  In aanloop van het nieuwe album bracht Rosa Butsi 2 songs uit waar we met zorg aan hebben gewerkt. Door een gedegen activatie, advertisement en de juiste content (27 Tapes) is het verhaal goed overgebracht.

 • 2

  Pers & Radio

  Rosa Butsi heeft een sterke live reputatie en is goed vertegenwoordigd op DSP's. Vanuit deze basis zijn haar releases in de periferie goed opgepakt. Door het invloedrijke Belpop werd ze als One to Watch bestempeld.

 • 3

  Streaming

  Mede door de juiste strategie, en de optimalisatie van de basis. Maar bovenal door goede songs, zijn de singles in matchende lijsten terecht gekomen. De muziek resoneert in de juiste context.

 • 4

  Productie

  Door de samenwerking met de Moon Music Studios kunnen we met zorg anticiperen binnen de creatieve grenzen van het project. De productie en timing van de songs zijn perfect afgestemd op het beoogde doel.

"

"Both singles, Magenta and Marigold, will be on the album in a different form."

Roos Denaayer

Rosa Butsi

Rosa Butsi in de studio

Rapper Tayyib Ali in samenwerking met het Nederlandse Golvendans

Behaalde resultaten

 • 1

  Productie

  De productie van Tayyib Ali & Golvendans is volledig verzorgt door Polymoon. Vocals zijn grotendeels in LA opgenomen, en alle tracks zijn in Nederland geproduceerd in de Moon Music Studios.

 • 2

  Streaming activatie

  Met de (her)activatie van de doelgroep, werken we gestaag aan verschillende tracks. De eerste singles zijn opgenomen in invloedrijke playlisten zoals Movement, Jazz Rap en BARS.

 • 3

  Radio & Pers

  Er is airplay op RTBF en Bruzz in België. En Hip-hop N-more, en Worldwide Hip-Hop schreven al lovend over de songs. Door de individuele verhalen van de songs te evangeliseren bereiken we de doelgroep.

 • 4

  Strategie

  Het doel is om de bestaande doelgroep te heractiveren en een nieuwe doelgroep te activeren. De sound slaat een brug tussen Hip-Hop en R&B. Een optimum waar we ons op toespitsen.

"

“This is what I'm passionate as hell about.“

Tayyib Ali

Tayyib Ali & Golvendans

Tayyib Ali

Mitch Rivers is terug met een vlijmscherpe in-house productie

Behaalde resultaten

 • 1

  Productie

  Een perfecte in-house productie van de single Down The River. Door de creatieve vrijheid en begeleiding op maat is de single op weg een van zijn betere streaming-singles te worden.

 • 2

  Streaming activatie

  Door een gedegen activatie is er een sterke basis gecreëerd. Door impactvolle playlists als Stay Tuned en Acoustic Winter, ontdekken steeds meer mensen de muziek van Mitch Rivers.

 • 3

  Optimalisatie

  Mitch Rivers is terug van weggeweest. Daardoor werken we met beleid aan de komende releases en zorgen we voor een schone lei. We zijn betrokken bij de productie, profilering en activatie.

 • 4

  Strategie

  Door stapsgewijs het verhaal te vertellen in perfecte popsongs, activeren we een nieuwe doelgroep. In het verlengde van deze basis hopen we een brug te slaan naar pers & radio.

"

"Music transcends, it connects our experiences, it creates a moment for emotions to be.. it’s healing.."

Mitch

Mitch Rivers

Mitch Rivers