Gregory Ackerman

Een nieuwe start voor Gregory Ackerman

MADOUX’s ‘In Our Blood’ Maxi-single van NPO Radio 5

@madouxmusic

Lees meer

'In Our Blood' van MADOUX's EP 'Anywhere' is in de eerste week van december 2023 de maxi-single van NPO Radio 5. Dit gaat gepaard met een live radio-interview met Bert Haandrikman

Fragment radio-interview Bert Haandrikman

Subterranean Street Society in Music Maker Magazine

subterraneanstreetsociety

Lees meer

Subterranean Street Society heeft een feature in de januari-februari editie van Music Maker magazine. Ze gaven een interview en namen live-versies op van drie van de nummers op hun komende album, voor de Aquarium Sessions.

Het interview

Rosa Butsi en Noa Lee samen in AB CLUB

@rosabutsi

Lees meer

In de recente maanden hebben beide Noa Lee (Airship) en Rosa Butsi (Fruitful Days) een debuut album uitgebracht en deze zijn goed in de smaakt gevallen van de luisteraars! Dit heeft geleidt tot een gezamenlijk concert in AB CLUB op 31 maart 2024. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van AB.

Vind de tickets hier!

Denderende review voor ‘Fruitful Days’

@rosabutsi

Lees meer

Het album is nog niet officieel uit, maar de eerste reviews stromen al binnen! Om te beginnen met deze prachtige 4 sterren van Kurt Blondeel in Focus Knack. Dit belooft een goede release te worden voor Rosa Butsi.

Noa Lee op de cover van Up Next

noaleemusic

Lees meer

Na aanleiding van de release van haar debuutalbum 'Airship', is niet alleen muziek van Noa Lee terechtgekomen in de playlist 'Up Next' op Apple music, maar staat ze ook op de cover ervan!

Noa Lee debuteert met haar album ‘Airship’

noaleemusic

Lees meer

Op vrijdag 20 oktober is het eerste volledige album van Noa Lee uitgekomen. Bestaande uit viertien tracks en met de focus track 'Airship' heeft in een weekend tijd bijna 300 duizend streams gegenereerd op Spotify alleen. Gekoppeld aan dit album is ook een tour aangekondigd, waarin Noa Lee veel als opening programma meegaat voor Elephant, maar ook eigen showtjes heeft.

Het nieuwe album ‘Silent River’ van Gildor bereikt veel mijlpalen

gildor_music

Lees meer

Op 29 september kwam het nieuwe album ‘Silent River’ van Gilder uit en het heeft al een aantal grote mijlpalen bereikt. De focustrack ‘Fine Wine’ van het album staat in een grote playlist op Spotify, ‘’t Koffiehuis’, die vooral gericht is op Nederlandse muziek. Dit album kreeg ook een fysieke release, in de vorm van een vinylalbum. Het vinyl is opgenomen op ‘Stapel plaatje mania’, wat betekent dat het goed aanwezig is in de vele Plato-winkels in Nederland. Het vinyl werd ook genoemd op een vrij grote Nederlandse podcast, ‘Vinyl Vrijdag’. De reacties op Medisun en Brother waren enthousiast, en om NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes te citeren; “Ik ben hier eigenlijk wel een beetje van onder de indruk.”. Als afsluiting van deze geweldige lijst met prestaties kreeg Gildor ook een Hero Banner op Apple Music, waar zijn album ook flinke aantallen streams heeft gegenereerd.

Indigenous van Tayyib Ali & Golvendans

Tvyyib

Lees meer

Tayyib Ali & Golvendans hebben hun langverwachte album Indigenous uitgebracht, inclusief de single "10 Summers" ft. Blu. Het album kreeg veel aandacht op Spotify en werd opgenomen in afspeellijsten zoals Hip-Hop Cuisine, Movement, Cafe Chill, NMF en meer. De single kreeg steun van Radio Bruzz & Sublime.

Noa Lee op Times Square

noaleemusic

Lees meer

Noa Lee heeft deze maand veel erkenning gekregen door de cover van Equal Belgium op Spotify te sieren. Als extra eer bereikte de bekendheid van Noa Lee nieuwe hoogten met een een billboard op het iconische Times Square. Deze mijlpalen benadrukken de groeiende populariteit en zichtbaarheid van Noa Lee's talent en muziek.

Lees meer

MADOUX te gast bij NPO Radio 1

@madouxmusic

Lees meer

MADOUX sierde het podium bij Dijkstra & Evenblij Ter Plekke in Heerlen en leverde een boeiende live performance. Tijdens haar set trakteerde ze het publiek op een gevarieerde selectie nummers, waaronder het debuut van haar nieuwste single, 'Anywhere'.

Lees meer

MADOUX at Pinkpop

@madouxmusic

Lees meer

MADOUX markeerde het begin van Pinkpop 2023 als openingsact en boeide het publiek met een fusie van akoestische instrumenten en meeslepende elektronische elementen die haar unieke en boeiende zangstijl perfect aanvulden. De betoverende mix van deze elementen resulteerde in een werkelijk prachtige liveshow, die MADOUX positieve recensies opleverde.

Lees meer

Een mooie lancering voor Gildor

gildor_music

Lees meer

Op NPO Radio 5 werd singer-songwriter Gildor geïnterviewd en hij vertelde over zijn muzikale avonturen. Daarnaast is Edge of The World opgenomen in de Koffehuis-playlist van Spotify. Een mooi begin!

Lees meer

Gregory Ackerman toegevoegd aan Spotify’s Fresh Finds

Gregoryackermanmusic

Lees meer

De nieuwste single van de Amerikaanse singer-songwriter Gregory Ackerman, Don't Know Why I Love, werd toegevoegd aan verschillende afspeellijsten op Spotify, zoals All New Indie, Fresh Finds Indie en Fresh Finds.

Lees meer

Moonloops toegevoegd aan Easy on Saturday playlist

Moonloops_

Lees meer

De single Constellations van Moonloops is toegevoegd aan verschillende playlists waaronder Spotify playlist Easy on Saturday. Het gevoel onbegrepen te zijn, verdwaald te zijn en op zoek te gaan naar een plek om thuis te noemen zijn allemaal thema's die in het nummer worden verkend. Daarnaast werd Moonloops geïnterviewd op Kink NL over haar muziek.

Lees meer

Noa Lee’s videopremière op Focus Knack

noaleemusic

Lees meer

In maart ging haar officiële video voor After Years in première op Focus Knack. Er was ook een uitgebreid interview over de betekenis achter het nummer en de officiële video.

Lees meer

Noa Lee ondersteunde Eefje de Visser op tournee

noaleemusic

Lees meer

Voor Noa Lee was 2022 een jaar vol memorabele momenten. Op de Duitse tournee ondersteunde ze Eefje de Visser. Noa Lee's nieuwste nummer, After Years, dat ze aan het begin van het jaar uitbracht, staat op een aantal afspeellijsten, waaronder Indie Goesting en A Shot Of Indie.

Lees meer

Tayyib Ali in Apple Music’s Bars

Tvyyib

Lees meer

Last Left, de nieuwe single van Tayyib Ali & Golvendans is opgenomen in de internationale Hip-Hop-lijst BARS van Apple Music. Een fantastische start voor dit nieuwe project van Nederlandse bodem. De in-house productie heeft een internationaal geluid en past als geen ander bij Ali's smooth flow.

Lees meer

Witness debuteert met My Walls op radio

witness.guilty

Lees meer

Afgelopen weekend is het kersverse My Walls van Witness direct gedraaid op Radio 3FM, Radio 2 en KINK. De track kwam afgelopen vrijdag 6 januari uit en is dus de debuut track van de nieuwe band van o.a. Pierre Hagelaars van The Policy. Een mooie start voor een bijzonder nieuw geluid met nostalgische invloeden; denk aan Talk Talk en Talking Heads.

Lees meer

Sophie opgenomen in Equal playlist Spotify

sophievanschaik

Lees meer

Na verscheidene playlists zoals IndiepuntNL, Made in NL, Mooi Nederlands, is de nieuwe single Zonden van Sophie toegevoegd aan het toonaangevende Equal. Langzaam werkt Sophie naar haar EP release dat dit voorjaar te horen is.

Lees meer

Radio 1 ziet Challem als hét pianotalent

@joachimchallem

Lees meer

Pianotalent Challem zou zo maar eens 'de nieuwe Joep Beving' kunnen worden, aldus Radio 1. Hij is uitgenodigd in de studio om overzijn nieuwe EP Aparigraha te vertellen, maar duikt ook in verhalen over fietsen naar concerten en zijn vriendin Sanne.

Lees meer

Belpop blikt op 2023 met Rosa Butsi

@rosabutsi

Lees meer

Floris Daelemans, presentator van het Radio 1 (BE) programma Belpop blikt op 2023 met o.a. Rosa Butsi. In het interview wordt voorzichtig een release datum genoemd en de nummers Marigold en Magenta worden gedraaid. Het interview geeft een veelbelovend vooruitzicht van 2023.

Lees meer

Tayyib Ali Bruzzed in BE

Tvyyib

Lees meer

De nieuwe single Last Left van Tayyib Ali & Golvendans wordt nu regelmatig gedraaid door het Brusselse radiostation Bruzz.be. De Amerikaanse rapper & tekstschrijver Tayyib Ali werkt op Last Left samen met de Nederlandse groep Golvendans. De vakkundige band smolt een fijne vintage sound dat perfect past bij Ali's smooth rap.

LOVSKI strikt Kaleta voor Nomansland

this_is_lovski

Lees meer

Op de nieuwe EP Party in Nomansland brengt This is LOVSKI de afrobeat dichter bij dan ooit. Hij bracht al de single Living On A Bubble uit waar Soca-star Wetty Beatz voor een perfecte tropische blende zorgde. Op de EP staat ook een collab met Kaleta (bekend van Fela Kuti, King Sunny Ade, Lauryn Hill, Majek Fashek). Een samenwerking om trots op te zijn.

Gregory Ackerman gaat verder met Polymoon

Gregoryackermanmusic

Lees meer

De Amerikaanse singer-songwriter Gregory Ackerman zet zijn samenwerking voort op Nederlandse bodem. Ondanks de grote afstand is Ackerman geen onbekende meer in de Nederlandse muziekscene. Hij speelde eerder al live met Judy Blank en Mitch Rivers. See You Better is een onderkoelde ballad en staat met trots in de Spotify playlists Route Americana en Acoustic Winter. Een mooie start.

Nieuwe single Mitch Rivers

mitchriversofficial

Lees meer

Mitch Rivers is na 4 jaar terug met de vlijmscherpe single Down The River. Een gospel song waarin Mitch het leven aanbidt en je daarbij graag meeneemt. De song werd al toegevoegd aan de penguin radio lijst en wordt nu gedraaid op Stenders XXL. Met een mooie positie in de impact volle Stay Tuned lijst van Spotify verovert Mitch langzaam zijn plek.

Producer duo The Policy remixt Push

wavescapesmusic

Lees meer

Het Rotterdamse The Policy heeft de single Push van Wavescapes getransformeerd tot ware club-banger. Eerder werkten de producers met namen als Editors, Tessa Dixson, en Warhause. De single heeft een oneindige climax gekregen en er is ontzettend veel te ontdekken in deze nieuwe interpretatie.

Tayyib Ali in Saturday Spotlight

Tvyyib

Lees meer

De in-house productie van Tayyib Ali belande in de rubriek Saturday Spotlight van HipHop-N-More, een toonaangevend blog voor fijnproevers. Ali's smooth flow matched als geen ander de vintage groove dat Golvendans in deze mellow Hip Hop track weet te pakken. De tekst is kritisch en is ondanks het metafoor van het gevangennissysteem, een algemeen betoog tegen onderdrukking in Amerika.

Lees meer

Officiële video Sophie door 27 Tapes

sophievanschaik

Lees meer

Ruis is weerlegd in een studio-impressie opgenomen door 27 Tapes. De song is een liefdesliedje dat vanuit een sobere gitaarpartij ontpopt tot een rijke uplifting song. Opgenomen in de Moon Music Studios waar het liedje tot leven kwam met arrangementen van toetsenisten Erwin Tuijl en Mike Roelofs, Gitaren van Ingo Jetten, en drums van Nicky Hustinx.

Lees meer

Een Acoustic Winter met Rosa Butsi

@rosabutsi

Lees meer

Rosa Butsi bracht in September haar single Marigold uit. De single werd vertolkt in een mooie 27 Tapes sessie en de song begon al snel te resoneren in verschillende mood playlisten, waaronder Acoustic Winter. Op zowel Spotify als Apple Music. Toeval? In elk geval een perfecte match en een mooi fundament voor het aankomende album.

Lees meer

Streaming succes voor Challem

@joachimchallem

Lees meer

Na de release van Aparigraha met de singles Settle & Sanne (4 miljoen streams), bereikt de Nederlandse pianist met zijn vervolg EP Santosha wederom een groot publiek. Zijn laatste single Decor werd cross platform maar liefst 2 miljoen keer gestreamd. Met 400 duizend luisteraars per maand op Spotify begint Challem ook hier langzaam zijn fanbase uit te bouwen.

Lees meer

Gregory Ackerman

Sophie

Sophie deelt 27 Tape "Ruis"

MADOUX’s ‘In Our Blood’ Maxi-single van NPO Radio 5

@madouxmusic

Lees meer

'In Our Blood' van MADOUX's EP 'Anywhere' is in de eerste week van december 2023 de maxi-single van NPO Radio 5. Dit gaat gepaard met een live radio-interview met Bert Haandrikman

Fragment radio-interview Bert Haandrikman

Subterranean Street Society in Music Maker Magazine

subterraneanstreetsociety

Lees meer

Subterranean Street Society heeft een feature in de januari-februari editie van Music Maker magazine. Ze gaven een interview en namen live-versies op van drie van de nummers op hun komende album, voor de Aquarium Sessions.

Het interview

Rosa Butsi en Noa Lee samen in AB CLUB

@rosabutsi

Lees meer

In de recente maanden hebben beide Noa Lee (Airship) en Rosa Butsi (Fruitful Days) een debuut album uitgebracht en deze zijn goed in de smaakt gevallen van de luisteraars! Dit heeft geleidt tot een gezamenlijk concert in AB CLUB op 31 maart 2024. Tickets zijn verkrijgbaar via de site van AB.

Vind de tickets hier!

Denderende review voor ‘Fruitful Days’

@rosabutsi

Lees meer

Het album is nog niet officieel uit, maar de eerste reviews stromen al binnen! Om te beginnen met deze prachtige 4 sterren van Kurt Blondeel in Focus Knack. Dit belooft een goede release te worden voor Rosa Butsi.

Noa Lee op de cover van Up Next

noaleemusic

Lees meer

Na aanleiding van de release van haar debuutalbum 'Airship', is niet alleen muziek van Noa Lee terechtgekomen in de playlist 'Up Next' op Apple music, maar staat ze ook op de cover ervan!

Noa Lee debuteert met haar album ‘Airship’

noaleemusic

Lees meer

Op vrijdag 20 oktober is het eerste volledige album van Noa Lee uitgekomen. Bestaande uit viertien tracks en met de focus track 'Airship' heeft in een weekend tijd bijna 300 duizend streams gegenereerd op Spotify alleen. Gekoppeld aan dit album is ook een tour aangekondigd, waarin Noa Lee veel als opening programma meegaat voor Elephant, maar ook eigen showtjes heeft.

Het nieuwe album ‘Silent River’ van Gildor bereikt veel mijlpalen

gildor_music

Lees meer

Op 29 september kwam het nieuwe album ‘Silent River’ van Gilder uit en het heeft al een aantal grote mijlpalen bereikt. De focustrack ‘Fine Wine’ van het album staat in een grote playlist op Spotify, ‘’t Koffiehuis’, die vooral gericht is op Nederlandse muziek. Dit album kreeg ook een fysieke release, in de vorm van een vinylalbum. Het vinyl is opgenomen op ‘Stapel plaatje mania’, wat betekent dat het goed aanwezig is in de vele Plato-winkels in Nederland. Het vinyl werd ook genoemd op een vrij grote Nederlandse podcast, ‘Vinyl Vrijdag’. De reacties op Medisun en Brother waren enthousiast, en om NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes te citeren; “Ik ben hier eigenlijk wel een beetje van onder de indruk.”. Als afsluiting van deze geweldige lijst met prestaties kreeg Gildor ook een Hero Banner op Apple Music, waar zijn album ook flinke aantallen streams heeft gegenereerd.

Indigenous van Tayyib Ali & Golvendans

Tvyyib

Lees meer

Tayyib Ali & Golvendans hebben hun langverwachte album Indigenous uitgebracht, inclusief de single "10 Summers" ft. Blu. Het album kreeg veel aandacht op Spotify en werd opgenomen in afspeellijsten zoals Hip-Hop Cuisine, Movement, Cafe Chill, NMF en meer. De single kreeg steun van Radio Bruzz & Sublime.

Noa Lee op Times Square

noaleemusic

Lees meer

Noa Lee heeft deze maand veel erkenning gekregen door de cover van Equal Belgium op Spotify te sieren. Als extra eer bereikte de bekendheid van Noa Lee nieuwe hoogten met een een billboard op het iconische Times Square. Deze mijlpalen benadrukken de groeiende populariteit en zichtbaarheid van Noa Lee's talent en muziek.

Lees meer

MADOUX te gast bij NPO Radio 1

@madouxmusic

Lees meer

MADOUX sierde het podium bij Dijkstra & Evenblij Ter Plekke in Heerlen en leverde een boeiende live performance. Tijdens haar set trakteerde ze het publiek op een gevarieerde selectie nummers, waaronder het debuut van haar nieuwste single, 'Anywhere'.

Lees meer

MADOUX at Pinkpop

@madouxmusic

Lees meer

MADOUX markeerde het begin van Pinkpop 2023 als openingsact en boeide het publiek met een fusie van akoestische instrumenten en meeslepende elektronische elementen die haar unieke en boeiende zangstijl perfect aanvulden. De betoverende mix van deze elementen resulteerde in een werkelijk prachtige liveshow, die MADOUX positieve recensies opleverde.

Lees meer

Een mooie lancering voor Gildor

gildor_music

Lees meer

Op NPO Radio 5 werd singer-songwriter Gildor geïnterviewd en hij vertelde over zijn muzikale avonturen. Daarnaast is Edge of The World opgenomen in de Koffehuis-playlist van Spotify. Een mooi begin!

Lees meer

Gregory Ackerman toegevoegd aan Spotify’s Fresh Finds

Gregoryackermanmusic

Lees meer

De nieuwste single van de Amerikaanse singer-songwriter Gregory Ackerman, Don't Know Why I Love, werd toegevoegd aan verschillende afspeellijsten op Spotify, zoals All New Indie, Fresh Finds Indie en Fresh Finds.

Lees meer

Moonloops toegevoegd aan Easy on Saturday playlist

Moonloops_

Lees meer

De single Constellations van Moonloops is toegevoegd aan verschillende playlists waaronder Spotify playlist Easy on Saturday. Het gevoel onbegrepen te zijn, verdwaald te zijn en op zoek te gaan naar een plek om thuis te noemen zijn allemaal thema's die in het nummer worden verkend. Daarnaast werd Moonloops geïnterviewd op Kink NL over haar muziek.

Lees meer

Noa Lee’s videopremière op Focus Knack

noaleemusic

Lees meer

In maart ging haar officiële video voor After Years in première op Focus Knack. Er was ook een uitgebreid interview over de betekenis achter het nummer en de officiële video.

Lees meer

Noa Lee ondersteunde Eefje de Visser op tournee

noaleemusic

Lees meer

Voor Noa Lee was 2022 een jaar vol memorabele momenten. Op de Duitse tournee ondersteunde ze Eefje de Visser. Noa Lee's nieuwste nummer, After Years, dat ze aan het begin van het jaar uitbracht, staat op een aantal afspeellijsten, waaronder Indie Goesting en A Shot Of Indie.

Lees meer

Tayyib Ali in Apple Music’s Bars

Tvyyib

Lees meer

Last Left, de nieuwe single van Tayyib Ali & Golvendans is opgenomen in de internationale Hip-Hop-lijst BARS van Apple Music. Een fantastische start voor dit nieuwe project van Nederlandse bodem. De in-house productie heeft een internationaal geluid en past als geen ander bij Ali's smooth flow.

Lees meer

Witness debuteert met My Walls op radio

witness.guilty

Lees meer

Afgelopen weekend is het kersverse My Walls van Witness direct gedraaid op Radio 3FM, Radio 2 en KINK. De track kwam afgelopen vrijdag 6 januari uit en is dus de debuut track van de nieuwe band van o.a. Pierre Hagelaars van The Policy. Een mooie start voor een bijzonder nieuw geluid met nostalgische invloeden; denk aan Talk Talk en Talking Heads.

Lees meer

Sophie opgenomen in Equal playlist Spotify

sophievanschaik

Lees meer

Na verscheidene playlists zoals IndiepuntNL, Made in NL, Mooi Nederlands, is de nieuwe single Zonden van Sophie toegevoegd aan het toonaangevende Equal. Langzaam werkt Sophie naar haar EP release dat dit voorjaar te horen is.

Lees meer

Radio 1 ziet Challem als hét pianotalent

@joachimchallem

Lees meer

Pianotalent Challem zou zo maar eens 'de nieuwe Joep Beving' kunnen worden, aldus Radio 1. Hij is uitgenodigd in de studio om overzijn nieuwe EP Aparigraha te vertellen, maar duikt ook in verhalen over fietsen naar concerten en zijn vriendin Sanne.

Lees meer

Belpop blikt op 2023 met Rosa Butsi

@rosabutsi

Lees meer

Floris Daelemans, presentator van het Radio 1 (BE) programma Belpop blikt op 2023 met o.a. Rosa Butsi. In het interview wordt voorzichtig een release datum genoemd en de nummers Marigold en Magenta worden gedraaid. Het interview geeft een veelbelovend vooruitzicht van 2023.

Lees meer

Tayyib Ali Bruzzed in BE

Tvyyib

Lees meer

De nieuwe single Last Left van Tayyib Ali & Golvendans wordt nu regelmatig gedraaid door het Brusselse radiostation Bruzz.be. De Amerikaanse rapper & tekstschrijver Tayyib Ali werkt op Last Left samen met de Nederlandse groep Golvendans. De vakkundige band smolt een fijne vintage sound dat perfect past bij Ali's smooth rap.

LOVSKI strikt Kaleta voor Nomansland

this_is_lovski

Lees meer

Op de nieuwe EP Party in Nomansland brengt This is LOVSKI de afrobeat dichter bij dan ooit. Hij bracht al de single Living On A Bubble uit waar Soca-star Wetty Beatz voor een perfecte tropische blende zorgde. Op de EP staat ook een collab met Kaleta (bekend van Fela Kuti, King Sunny Ade, Lauryn Hill, Majek Fashek). Een samenwerking om trots op te zijn.

Gregory Ackerman gaat verder met Polymoon

Gregoryackermanmusic

Lees meer

De Amerikaanse singer-songwriter Gregory Ackerman zet zijn samenwerking voort op Nederlandse bodem. Ondanks de grote afstand is Ackerman geen onbekende meer in de Nederlandse muziekscene. Hij speelde eerder al live met Judy Blank en Mitch Rivers. See You Better is een onderkoelde ballad en staat met trots in de Spotify playlists Route Americana en Acoustic Winter. Een mooie start.

Nieuwe single Mitch Rivers

mitchriversofficial

Lees meer

Mitch Rivers is na 4 jaar terug met de vlijmscherpe single Down The River. Een gospel song waarin Mitch het leven aanbidt en je daarbij graag meeneemt. De song werd al toegevoegd aan de penguin radio lijst en wordt nu gedraaid op Stenders XXL. Met een mooie positie in de impact volle Stay Tuned lijst van Spotify verovert Mitch langzaam zijn plek.

Producer duo The Policy remixt Push

wavescapesmusic

Lees meer

Het Rotterdamse The Policy heeft de single Push van Wavescapes getransformeerd tot ware club-banger. Eerder werkten de producers met namen als Editors, Tessa Dixson, en Warhause. De single heeft een oneindige climax gekregen en er is ontzettend veel te ontdekken in deze nieuwe interpretatie.

Tayyib Ali in Saturday Spotlight

Tvyyib

Lees meer

De in-house productie van Tayyib Ali belande in de rubriek Saturday Spotlight van HipHop-N-More, een toonaangevend blog voor fijnproevers. Ali's smooth flow matched als geen ander de vintage groove dat Golvendans in deze mellow Hip Hop track weet te pakken. De tekst is kritisch en is ondanks het metafoor van het gevangennissysteem, een algemeen betoog tegen onderdrukking in Amerika.

Lees meer

Officiële video Sophie door 27 Tapes

sophievanschaik

Lees meer

Ruis is weerlegd in een studio-impressie opgenomen door 27 Tapes. De song is een liefdesliedje dat vanuit een sobere gitaarpartij ontpopt tot een rijke uplifting song. Opgenomen in de Moon Music Studios waar het liedje tot leven kwam met arrangementen van toetsenisten Erwin Tuijl en Mike Roelofs, Gitaren van Ingo Jetten, en drums van Nicky Hustinx.

Lees meer

Een Acoustic Winter met Rosa Butsi

@rosabutsi

Lees meer

Rosa Butsi bracht in September haar single Marigold uit. De single werd vertolkt in een mooie 27 Tapes sessie en de song begon al snel te resoneren in verschillende mood playlisten, waaronder Acoustic Winter. Op zowel Spotify als Apple Music. Toeval? In elk geval een perfecte match en een mooi fundament voor het aankomende album.

Lees meer

Streaming succes voor Challem

@joachimchallem

Lees meer

Na de release van Aparigraha met de singles Settle & Sanne (4 miljoen streams), bereikt de Nederlandse pianist met zijn vervolg EP Santosha wederom een groot publiek. Zijn laatste single Decor werd cross platform maar liefst 2 miljoen keer gestreamd. Met 400 duizend luisteraars per maand op Spotify begint Challem ook hier langzaam zijn fanbase uit te bouwen.

Lees meer

Challem

Rising star en pianist Challem scoort streaming-hit met Settle & Decor


Na de debuut release volgden verschillende radio-performances. De Nederlandse pianist Challem staat in de grootste playlists en bereikt momenteel honderdduizenden unieke luisteraars per maand.

Lees Meer
Sophie

Sophie debuteert met eerste singles in het Nederlands


Met 4 singles heeft Sophie de basis gelegd voor wat er komen gaat. Een prachtige in-house productie waar ontzettend veel te ontdekken is. Intussen tijd is een 27 Tapes-sessie opgenomen en verscheidene songs staan in playlists.

Lees Meer
Rosa Butsi

Van productie tot exploitatie met succes samengewerkt


In aanloop van het aankomende album hebben we met plezier gewerkt aan twee single-releases van Rosa Butsi. Haar following steeg naar 50.000 maandelijkse luisteraars op Spotify; een sterk fundament.

Lees Meer
Tayyib Ali & Golvendans

Rapper Tayyib Ali in samenwerking met het Nederlandse Golvendans


De Hi-Fi vintage sound en Ali's smooth rap zorgt voor een grensverleggende samenwerking. De songs zijn nostalgisch naar de old-school hip-hop, en resoneren met succes binnen het afgebakende genre.

Lees Meer
Mitch Rivers

Mitch Rivers is terug met een vlijmscherpe in-house productie


Mitch Rivers is geen onbekende meer in de industrie; met zijn nieuwe sound nemen we daarom echt de tijd. Down The River is de aanzet tot dit nieuwe geluid en staat momenteel in de grotere playlists.

Lees Meer